Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Το CERN στη Θεσσαλονίκη

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος & η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης ανταποκρινόμενοι στις αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων Νέας Τεχνολογίας και της κοινωνίας, για ενημέρωση στα τελευταία τεκταινόμενα στο χώρο της παγκόσμιας ερευνητικής προσπάθειας,οργανώσουν διημερίδα αποκλειστικά αφιερωμένη στις δραστηριότητες του οργανισμού του CERN και στην διερεύνηση προοπτικών συνεργασίας.

Oμάδα επιστημόνων του Ευρωπαϊκού Κέντρου Έρευνας στην Πυρηνική Ενέργεια CERN, θα επισκεφθεί την Θεσσαλονίκη στις 4 & 5 Απριλίου αποδεχόμενη την πρόσκληση του Συνδέσμου. Για τον σκοπό αυτό ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος και η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν στην εκδήλωση – παρουσίαση με τιμώμενο οργανισμό το CERN και θέμα: «Εξερευνούμε το παρελθόν για να αντιμετωπίσουμε το μέλλον». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Απριλίου 2011 στις 17.30 στο Κέντρο Επιστημών, Μουσείο Τεχνολογίας – ΝΟΗΣΙΣ.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Kαθ. Roberto Saban Διευθυντής Engineering Department του CERN, Kαθ. Εμμανουήλ Τσεσμελής Γραφείο Διεύθυνσης του CERN, Kαθ. Ευάγγελος Γαζής (ΕΜΠ) Εθνικός Εκπρόσωπος της Ελλάδος στο CERN , Kαθ. Χαρίκλεια Πετρίδου Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ο Πέτρος Σουκουλιάς Πρόεδρος Ερευνητικού Συμβουλίου της Πρίσμα Ηλεκτρονικά.

vima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου