Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΣΔΙΤ Περιβάλλοντος στη Δ.Μακεδονία

Φάκελοι ενδιαφέροντος για περιβαλλοντικό έργο ΣΔΙΤ στη Δ. Μακεδονία

Επτά  υποψήφιοι υπέβαλαν Φακέλους Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το πρώτο περιβαλλοντικό έργο ΣΔΙΤ διαχείρισης απορριμμάτων στη Δυτική Μακεδονία.

Ισχυρό είναι το επενδυτικό ενδιαφέρον για το πρώτο περιβαλλοντικό έργο ΣΔΙΤ διαχείρισης απορριμμάτων στη Δυτική Μακεδονία, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του υπουργείου σημειώνεται ότι με ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον ξεκίνησε η δημοπράτηση του πρώτου περιβαλλοντικού έργου ΣΔΙΤ καθώς 7 υποψήφιοι υπέβαλαν Φακέλους Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος την 15η Μαρτίου 2011. Συνολικά συμμετέχουν 25 εταιρείες, 6 εκ των οποίων προέρχονται από Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία.

Υπολογίζεται ότι το συγκεκριμένο έργο ΣΔΙΤ θα αποτελέσει πρότυπο για την επέκταση αυτού του μοντέλου διαχείρισης απορριμμάτων και σε άλλες περιοχές της χώρας, εξασφαλίζοντας ένα ισχυρό εποπτικό ρόλο για το Δημόσιο και μοχλεύοντας παράλληλα ιδιωτικούς πόρους και τεχνογνωσία, προς όφελος του πολίτη και του περιβάλλοντος.

http://www.kathimerini.gr/ με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου